onsdag 17 juni 2009

Månadens objekt

Ja, nu har jag åter igen varit inne på Hemnet och surfat omkring. Detta är de skatter jag fann den här gången. Först ut är denna Norrbottensgård (förlängd parstuga) som jag skulle kalla det men som kallas för Västerbottensgård i beskrivningen. Gården ligger i Nedre Bäck, en bit söder om Skellefteå i Bureå socken. Jag måste nog säga att den stora behållningen var exteriören men den har definitivt en insida man kan jobba med. Gården blir din för 2,2 miljoner!


Sedan har vi detta objekt i Byske som idag ägs av ett barnbarn till de som ägde vårt sommarhus. Vi har varit dit och hälsat på och tittat på gamla foton. Huset är inrett med två lägenheter i bottenvåningen och en i övervåningen men är ursprungligen ett enfamiljshus. Detta hus blir ditt för den nätta summan 690.000!


Föredrar du ett stadshus så finns detta objekt för 2,7 miljoner...Här har jag och en av mina kollegor varit inblandade i färgsättningen. Den blev faktiskt bra efter lite diskussioner fram och tillbaka men jag tycker det är synd att de bytte ut originalfönstren. Huset är förresten q-märkt i detaljplan vilket jag inte tror framgår hos mäklaren men som kan göra ganska stor skillnad för köparen.


En av mina favoriter är detta hus vilket är det mest orörda. Det är en fd sommarbostad på Tuvan utanför Skellefteå som nu säljs för inredning till åretruntboende.


Min absoluta favorit är dock denna villa i Skarviken, till salu för 1,5 miljoner men i det priset ingår en hel anläggning med någon form av gästgiveriverksamhet.


Jag har någon underlig förkärlek för hus med brutna tak, det var nog därför jag genast föll för det här huset, men det kan också bero på att de hade tapetserat köket med min favorittapet, samma som vi har i köket i vårt sommarhus. Huset verkar över huvud taget vara väldigt trevligt inrett i sekelskifte och jugend.

Inga kommentarer:

Related Posts with Thumbnails