fredag 3 oktober 2008

Lästips för höstkvällar

Ville bara komma med ett litet tips så här i höstmörkret! Tidningen Gård och torp har kommit ut med ett specialnummer som heter "I stan" som jag varmt rekommenderar er att läsa.


För er med gårdar på landet låter det kanske inte så spännande med ett nummer om stadsboende men numret handlar till stor del om kök och badrum och var väldigt inspirerande om man går med sådana funderingar (som jag gör).


Numret kan köpas i vissa butiker eller beställas via tidningens hemsida www.gardochtorp.se

5 kommentarer:

Gårdsromantik sa...

Gård & Torp hör till mina favoriter!

Kram Maud

Älfgärdet sa...

Jo varmlusftpistol är ju det jag har kört med, & några spräckta rutor blev det till en början. Har förökt att lägga en plåt längs kittfalsen men att blöta en trasan låter bättre. Det är ju dock tidskrävande med varmluften & kittlampan är väl skonsammare mot träet också. Kittlampan, som jag förstår, mjukar upp en längre stäcka än vad man kan få med varmluften. Men än är jag inte så penningstark...

Pernilla sa...

Kittlampan är nog skonsammare mot träet om man inte låter den stå för länge. Jag är dock inte säker på att de går att köpa längre. Allbäck slutade göra kittlampor för ett par år sedan för att produktionen blev för dyr men de har pratat om att återuppta den. Ibland brukar det gå låna eller hyra kittlampa på museet eller länsstyrelsen vilket är vad vi har gjort. Kolla om de inte har nån där du bor!

Floras Kulle sa...

Hej!
Vad kul, jag får nog unna mig den där tidningen i alla fall (har hört från flera håll att den skall vara bra!)
Många grattis till "Bebben" förresten! Vad kul! Hemfixad åkpåse låter jättecharmigt, det blir nog arvegods... Jag har kvar min från när jag var liten, mina barn mådde gott i den, och den håller ännu!
KRAM:
Annette

Anonym sa...

Kittlampor av originalmodellen tillverkas fortfarande av SOLARIS (som designade, konstruerade och tillverkar dem) och säljs bl a av Lef Arvidsson

Related Posts with Thumbnails