onsdag 8 oktober 2008

Nedräkning pågår...

Först av allt så vill jag tacka för era gulliga kommentarer om vår väntade bebis! Det är nu lite drygt tre månader kvar och som ni säkert förstår och har egen erfarenhet av så går vi nu omkring med vissa tankar snurrande i huvudet. För mig handlar det mycket om barnkammare. Det är som att man instinktivt vill ordna ett rede... Tyvärr så har vi inget extrarum som vi kan inreda som barnkammare men det hindrar ju inte att man funderar över vad man skulle ha gjort om man hade ett.

Den här tapeten som heter Christoph har jag tex hittat på Sandberg tapeter www.sandbergtapeter.se. Jag tycker den är så söt! Den har lite 40-talskänsla och skulle väl passa perfekt i en barnkammare? Det finns ju så många barnrumstapeter med olika barnboksfigurer men jag är inte så förtjust i sådana. Sandbergs tapeter kostar mellan 550-750 kr rullen ungefär.


Sedan har jag hittat den här barnsängen på Syster Lycklig www.systerlycklig.se. Den kallas för Junosängen och är en nyproduktion av en gammal dansk förlaga men nu i EU-godkänd tappning...Det är en sk växasäng så den går använda tills barnet är ganska stort. Jag älskar den eliptiska formen och spjälorna som känns så jugend. Men den kostar nästan 6000 kronor plus frakt från Danmark så det blir ingen sådan säng. Istället ska vi återanvända den spjälsäng som jag själv låg i när jag var nyfödd. Kanske tråkigt men väldigt ekonomiskt.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Oj, stort grattis! Jag och Olov hoppas väl på att snart ha sådan tur vi också, men det är nog bra att få huset i något bättre skick innan dess. :)

Anonym sa...

och tapeten var jättefin!

Anonym sa...

Den dära sängen... en sån har vi. Den är än så länge rosa/ljusblå, men skall målas om såklart i vitt. En gammal Junosäng.
Dom är JÄTTE fina och JÄTTE dyra även beg. :(
Karina trasseltofs.bloggagratis.se

Related Posts with Thumbnails