onsdag 15 oktober 2008

I kvadrat

Här kommer ännu ett lästips. Jag köpte senaste numret av Hem och Antik här om veckan eftersom det enligt löpsedeln skulle handla om herrgårdskök. Jag har bara köpt den här tidningen en gång tidigare tror jag så jag känner inte till den så bra men jag blev så sugen när jag såg framsidan.


Nu var det inte så mycket om kök som jag hade förväntat mig, bara en artikel, men de gav flera tips på olika tillverkare av traditionella kök. Dock tycker jag att de har missat en av de bästa tillverkarna så jag vill passa på att tipsa om dem också. Företaget heter 4 kvadrat och ligger i Täfteå utanför Umeå. Kolla in deras hemsida på www.4kvadrat.se. De gör så här fina kök:



En annan orsak till att köpa den här tidningen var att det var med tre riktigt trevliga "hemma hos"-reportage. Jag älskar hemma hos artiklar! (det är väl därför jag har fallit så pladask för bloggvärlden...) Den här gången var de till en nybyggd karolinergård, ett jugendhus och en hälsingegård. Särskilt det nybyggda huset tyckte jag var riktigt intressant att läsa om och kika på bilderna. Till och med jag som utbildad antikvarie skulle ha blivit lurad att tro att det här huset var från 1700-talet...

1 kommentar:

Anonym sa...

Ja, det huset var verkligen fantastiskt att se på hur autentiskt det kändes!

Related Posts with Thumbnails