lördag 3 oktober 2009

Gudrun Sjödén

Hittade höstens hemma-katalog från Gudrun Sjödén i personalrummet på jobbet igår och blev glatt överraskad när jag såg att de varit och fotat sina textilier i Burträsk på hembygdsgården. Särskilt förtjust blev jag i en broderad kurbitsmatta som heter just Burträsk och inspirerats av gården de var på.

De hade även varit på Resarö i Stockholms skärgård och fotat i en underbar sekelskiftesvilla som är med i senaste numret av Lantliv. Det huset har varit med i flera andra inredningstidningar tidigare men det är så inpirerande så man blir aldrig leds på att se bilder därifrån.
Bilder lånade från www.gudrunsjoden.com

5 kommentarer:

dalen 191 sa...

JAg älskar också hennes textilier... de har allt. PAssar dessutom såå bra till den gammeldags stilen som både du och jag har! :-) JAg skulle önska mig en stooor börs bara.... men är man lite händig så kan man göra mycket själv, hitta inspiration lite överallt och rota i alla tyger man har... när man börjar så brukar det vara svårt att sluta!

The Secret Garden sa...

Gillar bilderna! Känns Riktigt trivsamt, som hemma, liksom!!! Äntligen ser man lite färg någonstans! Annars bara vitt, vitt vitt...:) Börjar känna mig bortkommen när det gäller bloggande, "ute" liksom och cyklar...eller nåt. Hmmm, kanske ska reflektera över detta med bloggeriet och göra något annat?

Pernilla sa...

Inte tycker jag att du är ute och cyklar med bloggandet! Men jag förstår hur du tänker, ibland undrar jag själv vad jag håller på med när jag bloggar. Vem är intresserad av det man skriver om? Men det är ändå kul att skriva av sig litegrann, bara för sin egen skull. Och du har ju så fint hem och trädgård så det är så inspirerande att få se bilder där ifrån! Blev särskilt förtjust i ert kök tex.

Viola sa...

Det finns härligt mycket att hämta i inredningar, rum och ljussättningar från förr!

Man kan väl se bloggandet som att man klargör vissa saker för sig själv när man sätter orden på pränt. harman en reklamfri blogg spelar ju egentligen antalet läsare ingen roll.

Anonym sa...

Fina bilder och DLM-borden på bilden längst ner väntar jag in i butiken. Fin kontrast av gammalt möter nytt...

/S

http://www.gulavillan.wordpress.com

Related Posts with Thumbnails