söndag 20 mars 2011

Det är mycket nu...

Hejsan! Det var länge sedan! 2011 inleddes rätt så intensivt för familjen Lindström med flytt (tyvärr inte till ett eget hus som vi hoppats men i alla fall till något större), inskolning på dagis för vår dotter, nytt jobb för min man och så magsjukan... 

Ett hörn av vår nya hall uppe, 
prydd med blomstertryck från Gård & Torp.

Allt detta har gjort att bloggen bland andra ting har blivit lidande. Men så är det ju också vintersäsong och här händer inte mycket i byggnadsvårds- och inredningsväg. Men nu när man börjar höra fågelkvittret utanför fönstret, solen lyser och det har blivit varmare så längtar jag verkligen till vårt sommarhus och efter att få påta i trädgården, ställa i ordning rummen och bara vara en stund. Det blir inte så mycket av det där sista här nu för tiden med en 2-åring som löper amok. Men det gäller ju också att njuta av den korta tid som barnen är små.

Till och med gräsklippning verkar lockande just nu...

1 kommentar:

Här är gudagott att vara ! sa...

Hej!
- Roligt att du är "tillbaka" !
Läser din blogg och är så imponerad över din kunskap och intresse för gamla hus. - Man önskar att många fler förstod vilken skatt det är att äga (förvalta) ett äldre hus ! - Det är så synd att många gamla gårdar står tomma och förfaller .
Håller tummarna att ni hittar ert drömhus, för det är en lycka att ha gjort det !
Kram / Anneli

Related Posts with Thumbnails