söndag 19 september 2010

Snart klart

Igår började vi äntligen tapetsera i salen i sommarhuset. Tapeterna har legat och väntat i snart två månader men vi har haft så mycket annat för oss så det har bara inte blivit tid över till att sätta upp dem. Igår gjorde vi en heldag och har nu hunnit drygt halvvägs. Här kommer en liten sneakpeak.


Tapeten ser blåare ut i verkligheten än vad jag trodde utifrån tapetprovet men det passar riktigt bra i det här rummet. Tapeten heter Vera och kommer från Sandberg www.sandbergab.se/sv Från början hade vi tänkt att vi skulle måla golvet men sen bestämde vi oss för att inte göra det. Nu funderar vi åter igen på att måla det gråvitt eftersom vi tror att det skulle se så bra ut till tapeterna.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Vilken vacker tapet. Jättefint! Golvet passar nog både som det är och som målat till den tapeten. //Sophie

Ankan sa...

Å, vad fin tapet! Sandbergs har mycket fint att välja på. Golvet är fint som det är tycker jag med målaade golv kan vara väldigt vackra. Vi har målat vårt gamla kilsågade köksgorv grått, för att det var så fult. Men vi börjar undra om vi inte ska slipa det och göra skulgolv av det. Det är så svårt att hålla rent som det är nu, och så blir det kallare att gå på...vi får se. Hur ni än gör så blir det säkerligen bra!
Kram

Related Posts with Thumbnails