måndag 19 januari 2009

Ett nytt år - ett nytt liv

Det har varit väldigt långt mellan blogginläggen på sista tiden men det har sin naturliga förklaring. Vår lilla bebis bestämde sig nämligen för att komma till världen fyra veckor tidigt och blev ett decemberbarn istället för ett januaribarn. Eftersom det lilla flickebarnet kom lite tidigt fick vi stanna på BB ganska länge innan vi äntligen fick åka hem för två veckor sedan. Sedan dess har vi sakta men säkert lärt oss vår lilla dotters dagsrutin och börjar nu komma in i nån slags vardagslunk. Ändå är det svårt att hitta tid till att göra de där små projekten jag planerade att göra innan hon föddes eller för att blogga.

Men idag firar ju Lyckohem ett år så då var jag ju tvungen att skriva ett snabbt inlägg, om så bara för att hälsa er alla ett gott nytt år! Det ska bli spännande att se hur vi ska hinna med både husrenovering och bebis i år men mer om det får ni läsa när våren börjar komma. Tills vidare hälsningar från ett snöigt Skellefteå!

6 kommentarer:

Bergagårdens Lina sa...

Stort grattis till den lilla nya familjemedlemmen! Ha det bra och ta det lugnt!

Anonym sa...

Stort grattis till den lilla! Min systerson föddes sju veckor för tidigt och de är lite säregna, prematurbarnen. :) Han "pratade" oerhört mycket, det ska tydligen vara vanligt bland prematura barn, ett riktigt litet charmtroll med napp som var lika stort som ansiktet!

Återigen stort grattis!

8 hektar sa...

Grattis till den lilla tjejen! Vi fick E när vi höll på att renovera landet... allt tar verkligen mycket längre tid men åååh så härligt det är med en liten som sover i vagnen när man själv står på stegen och målar ladan med falufärg...

Stort grattis igen och lycka till!
Kram/c

Älfgärdet sa...

Stort grattis till tösen!
Ja, man är inte riktigt beredd när de ämnar komma några veckor tidigare än beräknat. Min förste kom 6 veckor för tidigt. De 3 veckorna som vi fick vara kvar på sjukhus var sååå dryga. På mödravården hade det bara pratats om hur vanligt det var att man gick över tiden med första så vi visste knappt om vi skulle våga glädjas när han låg där i sin kuvös.
Gôtt för er att vara hemma! Njut!

MrsUniversum sa...

Grattis till lillflickan och lyckönskningar för framtiden hela familjen!

Tjusigt foto på husprojektet – där kommer hon väl att tulta omkring så småningom… och få härliga barndomsminnen ifrån.

Anonym sa...

Grattis!
Vad roligt att hon redan kommit. Ville bara skicka en kort hälsning från en som renoverat med två små barn i snart två år...allt går! Men bara inte i samma takt som tidigare. Men passa på att göra så mycket som möjligt av allt smutsigt jobb medan hon är liten, när hon kan gå...då du, se upp! Och du, lär henne tidigt att sova borta hos mor-och farföräldrar om det går,någon natt då och det kommer ni att behöva om det ska renoveras hus! Dessutom är det jättebra att de tidigt får en nära kontakt med sina närmaste släktingar :-)
Hälsar InnerviksAnneli

Related Posts with Thumbnails